More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Arbeidsprinsippet til globeventilen

 kuleventil 1 kuleventil2

Avskjæringsventilen kalles også avskjæringsventilen.Det er den mest brukte ventilen.Grunnen til at det er populært er at friksjonen mellom tetningsflatene under åpnings- og lukkingsprosessen er liten, den er relativt holdbar, åpningshøyden er ikke stor, produksjonen er enkel og vedlikeholdet er praktisk., Ikke bare egnet for middels og lavt trykk, men også egnet for høyt trykk.
Lukkeprinsippet til klodeventilen er å stole på trykket fra ventilstammen for å få tetningsflaten til skiven og tetningsflaten til ventilsetet tett tilpasset for å forhindre at mediet strømmer.
Avstengningsventilen lar bare mediet strømme i én retning og er retningsbestemt når den er installert.Den strukturelle lengden til avstengningsventilen er lengre enn portventilen, og væskemotstanden er stor, og tetningspåliteligheten er ikke sterk under langvarig drift.
Det finnes tre typer klodeventiler: rett-gjennom klodeventiler, rettvinklede klodeventiler og direktestrøms skrå klodeventiler.
Den mest åpenbare fordelen er at under åpnings- og lukkeprosessen er friksjonen mellom skiven og tetningsflaten til ventilhuset mindre enn portventilen, så den er slitesterk.Åpningshøyden er vanligvis bare 1/4 av diameteren til ventilsetepassasjen, så den er mye mindre enn portventilen.Vanligvis er det bare en tetningsflate på ventilhuset og ventilklaffen, så produksjonsprosessen er relativt god og enkel å vedlikeholde.
Nominelt trykk eller trykknivå på stoppventilen: PN1.0-16.0MPa, ANSI CLASS150-900, JIS 10-20K, nominell diameter eller kaliber: DN10~500, NPS 1/2~36″, stoppventilens tilkoblingsmetode: flens , Stumsveising, gjenger, etc., gjeldende temperatur: -196 ℃ ~ 700 ℃, stoppventildriftsmodus: manuell, vinkelgir, pneumatisk, elektrisk, hydraulisk, gass-væske kobling, elektrohydraulisk kobling, ventilhusmateriale: WCB , ZG1Cr18Ni9Ti, ZG1Cr18Ni12Mo2Ti, CF8 (304), CF3 (304L), CF8M (316), CF3M (316L), Ti.Ulike materialer brukes til stoppventilen, som kan brukes til vann, damp, olje, salpetersyre, eddiksyre og oksiderende medier., Urea og andre medier.

 

Nortech er en av de ledende industrielle ventilprodusentene i Kina med kvalitetssertifisering ISO9001.

Hovedprodukter:Butterflyventil,Kuleventil,Portventil,Tilbakeslagsventil,Globe Vavlve,Y-siler,Elektrisk akurator,Pneumatiske akuratorer.


Innleggstid: 10. september 2021