More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Forskjellen mellom stigende ventiler og ikke-stige ventiler

portventil i støpejern (2)BS1218 portventil (3)

Forskjellen mellom stigende ventiler og ikke-stige ventiler

Portventil kan deles inn i:

1, stigende stengelportventil: spindelmutter i ventildekselet eller braketten, åpne og lukk porten, med roterende spindelmutter for å oppnå stigning og fall av stammen.Denne strukturen er fordelaktig for smøring av stammen, og graden av åpning og lukking er åpenbar, så den er mye brukt.

2, mørk stamme gate ventil: spindel mutter i ventilhuset, direkte kontakt med mediet.Åpne og lukk porten ved å rotere stammen.Fordelene med denne strukturen er: høyden på portventilen forblir alltid den samme, så installasjonsplassen er liten, egnet for stor diameter eller begrenset til installasjonsplassen til portventilen.Konstruksjonen skal være utstyrt med en åpnings- og lukkingsindikator for å indikere åpnings- og lukkingsgrad.Ulempen med denne strukturen er at stammetråden ikke bare kan smøres, men også direkte akseptere middels erosjon, lett å skade.

De viktigste forskjellene mellom ventiler med stigende stamme og ikke-stige ventiler:

1. Løfteskruen til den mørke spindelflensventilen roterer bare og beveger seg nedover, og den eksponerte er bare en stang.Mutteren er festet på portplaten, og skruen roteres for å løfte portplaten, uten synlig ramme;Løfteskruen til den stigende spindelflensportventilen er synlig, mutteren er nær håndhjulet og festes (verken roterende eller aksial bevegelse), ved å rotere skruen for å løfte porten, skruen og porten har kun relativ rotasjonsbevegelse uten relativ aksial forskyvning er utseendet en portalbrakett.

2, mørk stangventil kan ikke se blyskruen, og den stigende stangen kan se blyskruen.

3. Rattet og ventilstammen er koblet relativt stasjonært når ventilen slås på og av.Den åpnes og lukkes ved å rotere ventilstammen på et fast punkt for å drive skiven oppover og nedover bremsen.Stigende spindelventiler er gjenget mellom spindelen og rattet for å heve eller senke skiven.For å si det enkelt, er en stigende spindelventil en skive som beveger seg opp og ned med stammen, med rattet på plass til enhver tid.

Nortech er en av de ledende industrielle ventilprodusentene i Kina med kvalitetssertifisering ISO9001.
Hovedprodukter:Butterflyventil,Kuleventil,Portventil,Tilbakeslagsventil,Globe Vavlve,Y-siler,Elektrisk akurator,Pneumatiske akuratorer.

 


Innleggstid: 12. august 2021