More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Forskjellen mellom spjeldsittende spjeldventil og metallsittende spjeldventil

Forskjellen mellom spjeldsittende spjeldventil og metallsittende spjeldventil

Sommerfuglventiler, har kompakt struktur, enkel design, god ytelse og enkelt vedlikehold.

De er en av de mest populære industrielle ventilene.

Vi har vanligvis spenstige sittende sommerfuglventiler, eller gummifôrede sommerfuglventiler. I denne kategorien har vi wafer-gummiforede sommerfuglventiler, gummifôrede sommerfuglventiler, U-type gummifôrede sommerfuglventiler og dobbelflens gummifôrede sommerfuglventiler.

Butterflyventil u type

I prosessen med å åpne og lukke, fungerer kuleventilen under holdekraften til ventilsetene i begge ender.Sammenlignet med semi-kuleventilen har kuleventilen større åpnings- og lukkemoment.Og jo større den nominelle diameteren er, desto tydeligere er forskjellen mellom åpnings- og lukkemoment.Åpning og lukking av sommerfuglventilen realiseres ved å overvinne deformasjonen av gummi.Det tar imidlertid lang tid å betjene sluseventiler og klodeventiler og det er også arbeidskrevende å gjøre det.

Kuleventil og pluggventil er av samme type.bare kuleventilen har en hul kule for å kontrollere strømmen gjennom den.Kuleventiler brukes hovedsakelig til å kutte av, fordele og endre strømningsretningen til mediet i rørledninger.

Trippel offset spjeldventil

Trippel offset spjeldventil

Begge tetningsflatene på ventilen er metallmateriale eller annet hardt materiale, som ikke har så god tetningsevne, men har gode mekaniske egenskaper, som å være motstandsdyktig mot høye temperaturer og anti-slitasje.

Generelt sett er det følgende forskjeller for spjeldventiler med to forskjellige seter.

<1> Ulik struktur

Sentrallinjedesign for spenstsittende spjeldventil mens dobbel eller trippel eksentrisk design for metallsittende spjeldventil.

<2> Forskjellig passende temperatur

vi bruker spenstig sittende sommerfuglventil i normal temperatur, mens metallsittende sommerfuglventil brukes i lav, normal og høy temperatur.

<3> Ulikt trykk

Fjærende sittende sommerfuglventil er egnet for lavt og normalt trykk, og metallsittende sommerfuglventil kan også passe medium med middels høyt trykk.

<4> Ulik tetningsytelse

Fjærende sittende sommerfuglventil og metallsittende sommerfuglventil har relativt god tetningsytelse.Den senere kan tette godt i høyt trykk og temperatur.


Innleggstid: 18-jan-2021