More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Installasjon av kuleventil

Kuleventilprodusent ATEX2Motorisert kuleventil2

installasjonen av kuleventilen
Saker som trenger oppmerksomhet ved installasjon av kuleventiler
Forberedelse før installasjon
1. Rørledningene før og etter kuleventilen er klare.De fremre og bakre rørene skal være koaksiale, og tetningsflatene til de to flensene skal være parallelle.Rørledningen skal kunne bære vekten av kuleventilen, ellers må rørledningen være utstyrt med forsvarlig støtte.
2. Skyll rørledningene før og etter ventilen for å fjerne oljeflekker, sveiseslagg og alle andre urenheter i rørledningene.
3. Sjekk merket på kuleventilen for å finne ut at kuleventilen er intakt.Åpne og lukk ventilen helt flere ganger for å bekrefte at den fungerer som den skal.
4. Fjern beskyttelsesdelene på tilkoblingsflensene i begge ender av kuleventilen.
5. Kontroller ventilhullet for å fjerne mulig smuss, og rengjør deretter ventilhullet.Selv små fremmedlegemer mellom ventilsetet og kulen kan skade ventilsetets tetningsflate.
Installere
1. Installer ventilen på rørledningen.Hver ende av ventilen kan installeres i oppstrømsenden.Ventilen som drives av håndtaket kan installeres i alle posisjoner på rørledningen.Men kuleventilen med girkasse eller pneumatisk driver skal installeres stående, det vil si installert på den horisontale rørledningen, og drivenheten er over rørledningen.
2. Installer en pakning mellom ventilflensen og rørledningsflensen i henhold til kravene til rørledningsdesign.
3. Boltene på flensen må strammes symmetrisk, suksessivt og jevnt.
4. Koble til pneumatisk rørledning (når pneumatisk driver brukes).
Inspeksjon etter installasjon 1. Betjen driveren for å åpne og lukke kuleventilen flere ganger.Den skal være fleksibel og fri for stagnasjon for å bekrefte at den fungerer som den skal.
2. Sjekk tetningsytelsen til flensskjøtoverflaten mellom rørledningen og kuleventilen i henhold til kravene til rørledningens design.

Nortech er en av de ledende industrielle ventilprodusentene i Kina med kvalitetssertifisering ISO9001.

Hovedprodukter:Butterflyventil,Kuleventil,Portventil,Tilbakeslagsventil,Globe Vavlve,Y-siler,Elektrisk akurator,Pneumatiske akuratorer.


Innleggstid: 01-09-2021